Het rijexamen

Rijbewijs halen met Rijschool Look

Zo gaat het in zijn werk

Rijschool Look begeleidt jou zorgvuldig totdat je je felbegeerde rijbewijs hebt gehaald!

Machtiging

Het aanvragen van je theorie-examen en praktijkexamen gebeurt via het CBR. Machtig Rijschool Look via jouw DigiD om dit voor jou te doen; dat is wel zo gemakkelijk (klik hier)! Ons rijschoolregistratienummer is: 7310U6. Je rijinstructeur verzorgt desgewenst de reservering van je theorie-examen.

Gezondheidsverklaring

Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet je daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heb je bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruik je medicijnen die invloed hebben op hoe je rijdt? Dan mag je niet altijd de weg op.  Om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR je een aantal vragen over je gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Gezondheidsverklaring.

Je bent verplicht om deze verklaring zelf in te vullen, daarna kunnen we pas een rijexamen voor je aanvragen. (klik hier)!

Praktijkexamen

Voel je op je gemak tijdens je praktijkexamen. Rijschool Look helpt je daarbij! Haal je rijbewijs op een ontspannen manier.

  • vlak voor je examen een uur lessen, met je eigen rijinstructeur en in je eigen lesauto
  • je rijinstructeur rijdt desgewenst mee tijdens je praktijkexamen
  • je rijinstructeur woont de bekendmaking van de uitslag bij

ACTIE!

100% gratis Proefles

AutoMotor

Examen aanvragen?

Machtig Rijschool Look om jouw examen aan te vragen.

Dit doe je via jouw DigiD:

DigiD

Verjaardagsactie!

Zoon of dochter jarig? Dan zorgt Rijschool Look voor een aantrekkelijk cadeau: 2 autorijlessen icl. theorie examen voor slechts €69. Wees er snel bij want op = op!