Bij rijschool Look sta jij voorop!

Rijinstructeurs met hart voor klanten

nazar-najib

Hoi! Ik ben Najib Nazar, de trotse eigenaar en oprichter van rijschool Look! Tijdens mijn opleiding tot rij-instructeur had ik meteen een doel voor ogen: het beginnen van mijn eigen rijschool. En deze droom is sinds 5 jaar werkelijkheid geworden! Ik heb tijdens mijn opleiding en sinds ik rijschool Look ben gestart ontzettend veel geleerd over het begeleiden en helpen van leerlingen. Met de jaren heb ik mijn eigen methodes ontwikkeld, welke ik steeds blijf verbeteren en ontwikkelen. Deze kennis en ervaring breng ik ook over op mijn rij-instructeurs zodat al mijn medewerkers via de ‘rijschool Look’ methode werken.

Leerling staan voorop!

Bij rijschool Look sta jij voorop! Zo vinden we het belangrijk dat de leerling zich vertrouwd voelt in de auto. We laten jou in je eigen tempo wennen en zorgen ervoor dat je op een veilige en ontspannen manier kan rijlessen. Daarnaast houden we van iedere leerling uitgebreid de voortgang bij zodat we voor al onze leerlingen maatwerk kunnen leveren.

Leerlingen blij maken!

Maar het leukste aan ons werk vinden we het blij maken van onze leerlingen. We geven onze leerlingen iets waardevols mee waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Dus, ben jij straks volwaardig bezitter van een Nederlands rijbewijs en ga je iedere dag zelfverzekerd de weg op. Denk dan nog is terug aan je leuke tijd bij rijschool Look!

ACTIE!

100% gratis Proefles

AutoMotor

Lestijden ook ’s avonds en in weekend!

Bij Rijschool Look kan je praktijkles nemen op alle weekdagen. Lestijden mogelijk van 08:00 tot 22:00 uur!

Verjaardagsactie!

Zoon of dochter jarig? Dan zorgt Rijschool Look voor een aantrekkelijk cadeau: 2 autorijlessen icl. theorie examen voor slechts €69. Wees er snel bij want op = op!